Webdesign, wij maken wat u wilt:

Wanneer u een website laat ontwikkelen is dit meer dan een advertentie op het internet. Het is een etalage die uw bedrijf vertegenwoordigd en er mede voor kan zorgen dat uw omzet stijgt. U verbindt uw identiteit van uw bedrijf aan uw site en het is verstandig goed na te denken wat u ten doel stelt voor uw website. Wilt u dat uw site informatie verstrekt over u en uw product, of wilt u meer bereiken en bijvoorbeeld informatie uitwisselen met uw klanten of potentiële klanten of zelfs producten direct verkopen.

Voordat wij beginnen uw website te ontwikkelen, kijken wij samen met u wat u precies nodig heeft en wat u graag wilt realiseren. Wanneer dit vastgesteld is, kunnen we aan de slag om alle onderdelen te maken en samen te voegen.

  • Wat zijn uw sterke punten, hoe brengt u dit correct onder woorden?
  • Wat is de kleurstelling die u wilt gebruiken? Heeft u al een bedrijfsstijl?
  • Gebruikt u liever foto’s of tekeningen?
  • Maakt u zelf foto’s of laat u iemand hiervoor komen? Misschien wilt u zelfs wel een video reportage laten maken.

Ook voor de vindbaarheid van uw website zijn wij u van dienst; met vindbaarheid in Google maar ook extra advertenties waar nodig.

Ook voor het schrijven of herzien van teksten, maken van logo’s of tekeningen zijn wij u van dienst d.m.v. ons netwerk.

Voor bijna alle website die wij ontwikkelen gebruiken wij een CMS. CMS staat voor Content Management Systeem, dat betekend dat u met dit online  programma uw website zelf voor een groot deel kunt beheren: teksten wijzigen, plaatjes en foto’s toevoegen of verwijderen tot en met het beheren van uw eigen webwinkel. Wanneer u dit liever uit handen geeft, onderhouden wij uw website graag voor u.

Basispakket:

Bevat het ontwerp en het plaatsen van de tekst en plaatjes .

All-in pakket:

Bevat het ontwerp en het plaatsen van de tekst en plaatjes . U heeft niet alleen uw website, u kunt ook uw e-mail ontvangen op de (domein)naam van uw website, bijvoorbeeld: info@uwbedrijfsnaam.nl. Dit werkt zoals u het gewent bent met Outlook of een ander e-mail programma naar keuze. U bent niet beperkt tot slechts één e-mail account maar deze kunt u onbeperkt toegevoegd krijgen zodat al uw medewerkers via uw bedrijfsdomeinnaam e-mail kunnen ontvangen.

Wanneer u kiest voor het all-in pakket,  krijgt u het kennismakingsgesprek vooraf. Om te bepalen wat u graag wilt, willen wij graag met u in gesprek. In dit eerste gesprek, worden u wensen en verwachtingen doorgesproken. Dit gesprek is voor u kosteloos, mocht u besluiten met ons samen te gaan werken krijgt u van ons het eerste jaar cadeau.

Maatwerk per uur:

Als u slechts een aanpassing aan uw bestaande site nodig heeft,  is het reguliere uurtarief van toepassing.

-Bel ons gerust voor vragen of een vrijblijvend gesprek.