Netwerkbeheer

Een server, lokaal of in de cloud, die voor alle medewerkers toegankelijk is; ook vanaf andere locaties. Thuiswerken, backups, VOIP-telefonie, software, etc. Wij denken mee voor een oplossing op maat.

Inrichting werkplek voor uw medewerker

Meestal maakt iedere medewerker gebruik van e-mail en bedrijfsbestanden. Maar vaak is er ook bedrijfsspecifieke software die toegankelijk moet zijn vanaf meerdere werkplekken.

Ook de agenda’s moeten vaak inzichtelijk zijn voor collega’s.

De databases van de verschillende software implementaties moeten onzichtbaar werken op de achtergrond.

Wij zorgen hiervoor.

Hands of young mobile male employee pressing keys of laptop keypad while working over new project

Thuiswerken

Hybride werken komt steeds vaker voor. Dit maken wij zo comfortabel en efficiënt mogelijk zonder daarbij veiligheid in het geding te laten komen.

Bereikbaarheid via VOIP-telefonie op de thuislocatie is één van de opties.

Er is heel veel mogelijk, wij denken graag met u mee welke opties het beste passen in uw situatie.

firewall8318-small

Firewall voor uw gehele netwerk

Cyber-attacks zijn aan de orde van de dag. Digitale fouten in software komen regelmatig aan het licht. De dreiging dat uw bestanden en netwerk versleuteld worden door een cybercrimineel uit het buitenland, liggen op de loer.

Geen één systeem is 100% waterdicht. Daarom werken wij met verschillende beveilingslagen waardoor de veiligheid exponentieel toeneemt voor uw organisatie.

De firewall aan de poort van uw netwerk is hierbij essentieel. Deze haalt ieder uur nieuwe updates binnen om te zien waar de bedreigingen wereldwijd vandaan komen en blokkeert de toegang tot uw systemen.

Tevens kan het uw interne netwerk beschermen tegen reeds binnengedrongen criminelen of zwakke plekken in uw hard- en software.

 

Aanleggen

kleine installatie

Wanneer het een niet al te grote installatie betreft gaan we zelf aan de slag om de kabels te trekken en het patchpaneel in uw serverruimte in te richten.

grote installatie

Bij een hele grote installatie is het efficiënter dat wij onze installateur aan het werk zetten voor u. Wij begeleiden of geven advies waar nodig.
neem contact op