U wilt genieten van beeld, geluid en entertainment, dit is samen met u onze missie!

audio visueelTegenwoordig zijn de tv/audio installaties een combinatie tussen ICT en ‘ouderwetse’  installatie-kennis. Wij installeren nieuwe systemen zoals tv’s, computers, audio installaties et cetera , geïntegreerd in uw huidige situatie.  Ook als u problemen ervaart in uw bestaande installatie van bijvoorbeeld tv, internet of telefoon; dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Of uw installatie nu simpel is, of zeer uitgebreid, wij komen graag kijken.

Extra Aansluitingen

Het kan zijn dat u op meerdere plekken in huis gebruik wilt maken van internet of televisie. Nu kunt u hier natuurlijk een elektricien voor inhuren, maar waarom niet kiezen voor de specialist? Dat zorgt voor een hoge, betrouwbare kwaliteit, dus later geen problemen. De aanleg van een nieuwe situatie, of bestaande problemen in uw huidige situatie verzorgen wij compleet voor u.

Op het gebied van coax-bekabeling zijn wij UPC-gecertificeerd. Dit betekend dat wij een bestaand probleem in bestaande bekabeling op kunnen sporen waar exact de fout zit, dit snel en vakkundig op kunnen lossen. Ervaart u ruis, blokjes of slecht beeld op uw tv, of wilt u een bestaande installatie uitbreiden, kunt u bij ons advies op maat inwinnen of natuurlijk meteen laten installeren.

Video

Voor het maken van video opnamen verwijzen wij u graag door naar VIP-Media.